Genåbning på vej forår 2021 - vi afventer....
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 14-04-2021 18:03:40
Kategori: Generelt
     
Badmintonsæsonen genstartes ifølge genåbningsplan d. 21. april (børn) og d. 6. maj (voksne).

Det er snart noget tid tiden der blev indgået en politisk aftale om en langsigtet plan for genåbningen af Danmark her i foråret. Planen betyder bl.a., at indendørs idræt for børn og unge kan åbne onsdag den 21. april, og for voksne 6. maj. Vi håber planen holder, så vi kan komme i gang i hallen igen.  

Vi afventer dog info om regler og smitteforebyggende tiltag mv. fra myndigheder (og forbund), så vi har svært ved at melde ud, hvad vi gør i næste uge.

Børn og unge - planlagt åbning 21. april
Aftalen indebærer, at åbningen for indendørs idræt for børn og unge under 18 år ikke vil omfatte krav om coronapas. Men er der derudover nogle regler vi skal forholde os til? 
Ellers er vores plan lige nu, at åbne med vores sædvanlige træninger for børn og unge i Ravnsborghallen, så første træning bliver onsdag d. 21. april. 
Sæsonen slutter normalt 5. juni – og der slutter fredagstræning og ørnetræning også.
Vores plan der dog at resterende træninger skal fortsætte frem til 1. juli i år.

Voksne - planlagt åbning 6. maj
Genåbningsaftalen fastsætter, at åbning for indendørs idræt for voksne over 18 år omfatter krav om coronapas. Vi ved endnu ikke, om vi kan åbne efter samme retningslinjer, som vi tilrettelagde træningen efter frem til jul, herunder hvad forsamlingsloftet bliver. 

Bestyrelsen afventer de endelige retningslinjer for genåbning af voksne, før vi tager stilling til hvorvidt og under hvilke forudsætninger vores voksne medlemmer kan genoptage badmintontræningen. For en frivillig bestyrelse med fuldtidsarbejde frygter vi, at kravet til coronapas for voksne vil stille krav til, at repræsentanter for badmintonklubben er tilstede og kontrollerer, at dette er opfyldt ved alle træninger i de tre haller, vi bruger. Det vil i givet fald blive en udfordring.

Hvornår får vi besked?
Vi ved det ikke – men vi vender tilbage her, så snart vi ved, hvad planen bliver….

Læs Badminton Danmark og DGI Badmintons betragtninger forud for første genåbningsfase fra 12/4-21, klik her 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies