Dagmar Stam og Alberte Ø. Andersen får her overrakt deres præmie i D DS af Thomas Tind, Køge Badminton Klub.
Spar Nord Cup i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: TTN
Dato: 21-12-2013 14:34:59
Kategori: Generelt
     
Køge Badminton Klub holdt i weekenden en U15 turnering i Ravnsborghallen i samarbejde med Spar Nord i Køge. 

Selv i denne travle juletid var der godt 50 børn plus forældre, der brugte lørdagen på U15 turnering i Køge. Der deltog spillere fra 24 forskellige klubber fordelt over hele Østdanmark. 
Der blev i alt spillet i 3 forskellige kategorier i aldersgruppen U15. Der blev spillet mange flotte og fair kampe i løbet af turneringen.
Det var dejligt at se så mange klubber fra lokalområdet udover Køge, heriblandt Solrød, Strøby og Greve. 

Køge Badminton Klub var flot repræsenteret med 7 tilmeldte spillere. Efter mange flotte og lige kampe lykkedes det for flere at komme videre fra deres respektive grupper. 

Udvalgte resultater fra Køge og Strøby spillere: Den største triumf stod Køge spilleren Sofie T. Bruun for. Det lykkedes nemlig Sofie at vinde både damesingle og damedouble i C-rækken med makker Mia Jørgensen fra Greve. I D-rækken vandt Dagmar Stamm over Alberte Ø. Andersen begge fra Køge i en velspillet damesingle finale, hvorimod Markus Madsen måtte se sig besejret af Anders Brodersen fra Hørsholm i herresingle finalen. Fra den anden lokale klub AIK Strøby vinder Christian L. Nielsen herresingle i B-rækken efter en flot turnering og en spændende finale, som han vinder med 21-17, 21-18.    
Yderligere resultater og billeder kan ses på Køge Badminton Klubs hjemmeside www.koegebadminton.dk

Køge Badminton Klub vil gerne takke alle frivillige, som var med til at skabe en god turnering – fyldt af spændende kampe og lidt julehygge. Også tak til Spar Nord i Køge, som leverede de flotte præmier.  

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies