Fremgang for badminton - også i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 18-04-2018 06:43:50
Kategori: Generelt
     

Badmintonsporten fortsatte fremgangen i medlemmer i 2017. Det viser nye tal fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI).

1260 nye medlemmer er kommet til, så der i alt nu er 119.409 medlemmer i sporten generelt. Denne fremgang er også at se i Køge Badminton Klub, hvor der i år er indberettet et medlemstal på 367 som er en fremgang på 29 i forhold til året før.

- ”Vi er rigtig glade for, at vi nu for 2. år i træk har en pæn medlemsfremgang i klubben. ”Vi har haft tilgang både hos ungdom, senior og ældre, men der er især antallet af voksne, der deltager på vores motionsfællestræninger, der er gået frem”, siger Køges formand Steen Fladberg. ”Det er så dejligt at se den spilleglæde, som både ungdom og vore voksne spillere har. Det smitter – og flere kommer til”. 

Køge Badminton Klub var i sæsonstarten så heldige at få lidt mere haltid, så der blev oprette en fællestræning mere for voksne lørdag formiddag - og så er der blevet nedsat er rekrutteringsteam i klubben. Det betyder, at der stort set har fyldt på alle hold. Der er få pladser tilbage på forældre-barn hold og lidt flere pladser for spiller på 9-11 år, hvorimod der næsten er fyldt hos de lidt større børn. Der er stadig plads på seniortræningen (holdspillere) og få pladser på motionstræningen for voksne.

DGI Badmintons afdelingsleder, Lars Uhre, oplyser, at de to organisationer DIF og DGI har haft fokus på, at alle deres tilbud skal tage udgangspunkt i klubbernes behov og ambitioner.
- Vi hjælper klubberne i den virkelighed, de befinder sig i, og vi har også fokus på, at naboklubber mødes og sparrer med hinanden, siger Lars Uhre og fortsætter:
- Jeg ved hvor meget arbejde, der lægges i Køge Badminton Klub, hvor de dygtige trænere bliver rekrutteret i egne rækker. Der er fokus på at alle i ungdommen bliver set, hørt og anerkendt i et godt træningsmiljø, hvor der er plads til alle. 
-Jeg har selv børn der spiller i Køge Badminton Klub og min kone er glad for at spiller på motionsfællestræningen for voksne, der både er for sjov og giver motion og fællesskab, siger Lars Uhre.

- Vores sæson slutter først 5. juni, så man kan stadig nå at snuse til spillet inden sommeren. Og ellers er alle velkomne til den kommende sæson medio august, slutter formand Steen Fladberg.

Se hvem du skal kontakte, for en prøvetræning klik her


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies