Glæde spillere fra Køges hold for ældre
Badminton for ældre i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 27-02-2017 12:40:00
Kategori: Generelt
     
Køge Badminton Klub var repræsenteret med 15 spillere i en større badmintonturnering afholdt for ældre af DGI Storstrømmen.

Der deltog i alt 129 spillere i Køge hallerne fra badmintonklubber på Sydsjælland og Lolland-Falster. Dagen startede kl. 9 med fælles opvarmning med instruktør – kalder morgengymnastik - hvorefter blev både ketchere og kaffekopper blev fundet fra. Man dyster efter alder 60-67 år samt 68+, hvor der er flere spillere over 80 år. Man inddeles også efter styrke  – og der spilles mixdouble og herre- eller damedouble. Mellem kampene var der plads til en kop kaffe og en hyggelig snak med med- og modspillere. 

Der blev fightet, smashet og grinet under kampene i den godt 4 timer lange turnering. Efter turneringen var der fælles hyggelig frokost og uddeling af præmier til vinderne af de enkelte rækker. Af køgespillere var der præmier til: Henning Hoffmeier, Søren Hald, Britta og Ebbe Andersen.

Der bliver trænet hele sæsonen i klubben hver mandag og/eller onsdag kl. 15-16 i Ravnsborghallen. Der er mellem 15-30 spillere til træning med højt humør, høj ketcherføring og høje clear til baglinjen. Nogle deltager en, andre to gange om ugen og der er plads til flere på træningen.

Alderen i træningslokalet svinger fra pensionsalderen til 80+ og spillerne kommer både for motionen og det hyggelige samvær.

Holdleder Jørgen Pedersen, Køge Badminton Klub siger: ’Vi har altid nogle hyggelige timer i hallen, for det er rigtigt at ”Badminton er sporten for livet” og han fortsætter: ’Vi glæder os allerede til at mødes til træning i hallen igen - og til næste DGI turnering i Næstved i marts.’

Se billeder fra turneringe på Facebook: DGI storstrømmen - badminton 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies