'Danmarks' hold til 'Thomas Cup'
Familiedag og sæsonafslutning i Køge Badminton Klubs Ungdomsafdeling
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 23-06-2016 19:01:18
Kategori: Generelt
     
Lørdag den 11. juni afholdte Køge Badminton Klubs Ungdomsafdeling den årlige Familiedag i Ravnsborghallen.

Familiedagen var samtidig markeringen af sæsonafslutningen for hele ungdomsafdelingen. I år deltog hele 102 ungdomsspillere og deres forældre i familieturneringen, som denne gang var Køge Badminton Klubs frie fortolkning af Thomas Cup.
Der blev spillet ”landholdskampe” med fem doubler á 7 minutter pr. holdkamp. Alle doublepar bestod af én ungdomsspiller og én forældre. Efter fem runder kunne ”England” kåres som årets Thomas Cup vindere.
Efter turneringen samledes alle spillerne samt endnu flere forældre og bedsteforældre i Ravnsborghallens cafe, hvor der var frokost og forskellige aktiviteter hele eftermiddagen.
Vi så de mange billeder fra årets turneringer, træningslejre etc. på to store lærreder, så alle kunne gense de mange store oplevelser og sejre i løbet af sæsonen.
Ungdomsformand Kenneth Skov-Casper fortalte, at Køge Badminton Klubs ungdomsafdeling havde deltaget i et rekord stort antal turneringer i år – de ungdomsspillere, der havde været til flest turneringer i sæsonen havde ifølge Kenneth deltaget i 19 stævner.
Dagen sluttede med et imponerende bankospil, hvor klubbens sponsorer og en lang række øvrige handlende i Køge og omegn havde sponseret en masse fine præmier.
Tak til alle sponsorer


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies