Sejr i U13 B til Victor Kragballe efter et flot comeback i turneringen
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 24-04-2016 21:06:13
Kategori: Generelt

Køge Badminton Klub afholdt i denne weekend U17/19ACD og U13ABDC turnering i Ravnsborghallen i samarbejde med Spar Nord.
Turneringen var ikke helt så velbesøgt som tidligere, da den var placeret i St. Bededagsferien, hvor der også ligge mange konfirmationer. Det var dog stadig mange klubber repræsenteret fra kredsene Falster, Fyn, København og Sjælland - med deltagelse fra flere lokale klubber såsom Greve, Haslev, Solrød og selvfølgelig Køge. I løbet af turneringen blev der spillet mange flotte og spændende kampe.
Der blev spillet i fem forskellige kategorier i aldersgruppen U17/19 og U13 – herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mix double.

Vi har igen i år valgt at både nr. 1 og nr. 2 i hver indledende pulje i single gik videre til de afgørende cup-kampe. “Vi har god erfaring med denne turneringsform, da den giver flere kampe til mange af deltagerne, og så giver turneringsformen samtidig mulighed for at gå videre i turneringen, for en spiller der har tabt en pulje-kamp” siger turneringsleder fra Køge Sean Richmond. ”Alle er glade for den ekstra chance og for de mange kampe denne turneringsform byder på. I U13 B herresingle blev Victor Kragballe fra Køge nr. 2 i sin pulje – og da han senere i finalen mødte sin banemand fra puljen blev det til sejr til Victor. Det bekræfter os i, at det er den rigtige og mest fair måde at afvikle en turnering på,” slutter Sean Richmond.

Køge Badminton Klub var flot repræsenteret med 15 tilmeldte spillere. Flere gik videre fra deres puljer og gjorde god figur i de afgørende kampe.
Udvalgte resultater fra Køge-spillere:
U13A Herresingle blev Nikolaj Thrane nummer 2 og Jonas Bentsen kom ind på en delt tredje plads.
U13A I herredouble spillede Nikolaj og Jonas sammen og der blev de nummer to.
U13B Damesingle blev vundet af Liva Staal efter et rent Køgeopgør mod Filippa Tietgen.
U13B Mix vinder Filippa Tietgen med makkeren, Edward Chen, Hvidovre.
U13C Herresingle blev vundet af Victor Kragballe efter er flot comeback i turneringen. Herudover kom Jonas Just Pedersen ind på en fin 3. plads.
U13C Herredouble blev vundet af Christoffer Skov-Casper fra Køge og med makkeren, Leander Stender, Gentofte.
U17/19A Herresingle havde Køge to deltagere, Mathias Thyge og Andreas Bruun. Og de kom begge i finalen som blev vundet af Andreas Bruun efter en intens 3-sætskamp.
U17/19A Herredouble gav sejr til Andreas Bruun og Mathias Thyge uden at afgive et eneste sæt i hele turneringen.
U17/19A Mix double blev vundet af Sofie Bruun og Mathias Thyge.
U17/19B Herresingle blev vundet af Køge spillere Simon Næsager.
U17/19B Mix double blev vundet af Simon Næsager fra Køge sammen med makkeren, Emilie Thomsen, Sportsefterskolen SINE.

Se resultatprogram (hent program), klik her
Se artikel i avisen, klik her
Se flere billeder på Facebook - Køge Badminton Klub - Ungdom
Køge Badminton Klub vil gerne takke alle frivillige, som var med til at skabe en god turnering, samt Spar Nord, som leverede mange flotte præmier.