Køge Badminton Klub fik besøg af landstræneren
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 29-09-2014 21:21:45
Kategori: Generelt
     
Køge Badminton Klub fik besøg af landstræneren
Ungdomsafdelingen i Køge Badminton Klub har netop afholdt træningsweekend og havde i den forbindelse et inspirerende besøg af landstræner Lars Uhre fra Badminton Danmark. 

Fredag den 26.september flyttede godt 30 ungdomsspillere i alderen 8-16 år fra Køge Badminton Klub ind i Ravnsborghallen til den årlige træningsweekend – og de forlod først hallen igen søndag. 
Weekenden var fyldt med god stemning, en masse træning, udfordringer og en hel del kampe. Det blev også til et besøg i springcenteret i nabohallen. 
Men weekendens absolutte højdepunkt var et træningspas, hvor landstræner Lars Uhre stod for træningen.
Lars Uhre, der selv bor i Køge, gav inspiration og ny viden til spillerne, men også til de deltagende trænere, der også fik mange nye input fra landstræneren.

Som bosiddende i Køge og med børn i klubben, kender Lars Uhre en del til Køge Badminton Klub:
Jeg har tre børn på træningen for de lidt mindre størrelser i Ravnsborghallen lørdag formiddag, så det var rigtig positivt at møde de større spillere og mærke den entusiasme og glæde, de udviste”.

Og det var et rigtig godt program, som træningsweekenden bød på – klubbens ungdomstrænere Christian Thyge, Isabella Sparre og Thomas Tim Nielsen havde sammensat et både spændende og afvekslende program, så deltagerne på træningsweekenden blev udfordret og fik en masse med hjem i rygsækken.
 
Ungdomsformand Jan Ørum er rigtig glad for den godt overståede træningsweekend og besøget af Lars Uhre, og ungdomsformanden benytter sig af lejligheden til at fortælle, at der stadig er ledige pladser til ungdomsspillere i klubben:
Så har man børn mellem 5 og 17 år, der gerne vil spille badminton, så er det bare at kontakte os. Mere info om træningstider mv. kan man finde på klubbens nye hjemmeside”.

Det var en flok trætte - men glade – børn, der søndag tog hjem fra træningsweekenden, fyldt af gode oplevelser inkl. en træning som den med landstræneren, der normalt kun er forbeholdt de store badmintonstjerner.

Se flere billeder på Facebook – Køge Badminton Klub – ungdom.


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies